Tag Archives: the studio

Studio Update, 2.0

John Atkinson’s crew┬áhas been busy all week working on the studio under balmy blue October skies. They added square casement windows to R’s space on the first floor, and installed the front door.

studio construction front door

The water-table is pressure treated lumber and needs to stay unpainted for a year. The board and batten siding is stained “Colonial Gray” – there won’t be another trim color because the building is just too small for that much detail.

board and battenThe interior of the first floor. . .

studio interior. . . already looks more like a room with the door on! I came home yesterday and found that the big windows on the left had been installed – very nice, very huge. I guess I need another post here once I grab some photos during daylight. For now, a view down the driveway from earlier this week:

studio driveway